Flowpoint weer live op 1,5 meter!

Beste spinners,

Heel goed nieuws deze keer! Flowpoint mag buiten weer open!

Uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen en het protocol van Flowpoint, maar we zijn ontzettend blij dat we jullie weer de mogelijkheid kunnen bieden om te komen spinnen. Sterker nog, we gaan lekker de hele zomer door. Er is dan ook GEEN zomerstop!!!

Aangezien er bij Jeugdland wordt verbouwd en ook de andere buitensporten gaan hervatten, is er maar weinig parkeergelegenheid. Dus kom zoveel mogelijk op de fiets! 

Mede in verband met de verbouwing staat Flowpoint niet op “het platje” maar is er een buitenlocatie bij de handboogvereniging. Om deze te bereiken loop je langs de Taveerne tot aan het voetbalveld en gaat dan rechts richting de handboogvereniging (Alliance d’Amitié). Een stukje verder aan de rechterkant zie je de spinning fietsen van Flowpoint vanzelf staan.

In Fitmanager staat de kalender voor volgende week reeds gevuld. Let op!!! Het is de bedoeling dat je zelf een strip of strippenkaart aanschaft en jezelf aanmeldt voor een les via Fitmanager. We werken niet met vaste lessen en abonnementen.

We hebben al eerder gecommuniceerd dat we met aparte strippenkaarten gaan werken omdat we in kleinere groepen moeten gaan starten. Deze strippen en strippenkaarten staan in Fitmanager vermeld onder de naam Corona 10-strippenkaart, Corona 5-strippenkaart en Corona losse les. De reguliere of reeds aangeschafte strippenkaarten zijn in deze periode niet geldig! In een eerdere mail hebben we hierover reeds gecommuniceerd.

Ook het online spinnen gaat door! Op woensdag- en vrijdagochtend om 8.10 uur en op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 19.50 uur. Heb je je al opgegeven, let dus op, de tijden zijn aangepast. De XL special edition op dinsdagavond gaat helaas niet door, maar is omgezet in een “normale” online spinning les. De eerste week (komende week) zijn de online spinning lessen nog gratis. Daarna is het de bedoeling dat je zelf een strip of strippenkaart aanschaft en jezelf aanmeldt voor een les via Fitmanager. We werken niet met vaste lessen en abonnementen voor het online spinnen.

De strippen en strippenkaarten voor het online spinnen staan in Fitmanager vermeld onder de naam Online 10-strippenkaart, Online 5-strippenkaart en Online losse les. Meld je op tijd aan voor het online spinnen, dat is mogelijk tot 3 uur voor aanvang van de Online spinning les in verband met het versturen van de link.

​In de kalender staan de normale buitenlessen vermeld onder de naam Corona spinning en de online lessen via Skype hebben een oranje balk en staan vermeld onder de naam Online spinning.

We mogen voorlopig alleen buiten spinnen. Als het hard regent of er zijn weinig aanmeldingen, dan gaat de les NIET door. Houd Fitmanager dan ook goed in de gaten!!! Check nog even voordat je op de fiets stapt om naar Jeugdland te gaan.

Bijgaand mailen we het protocol. Heel belangrijk is uiteraard, heb je klachten blijf thuis! En houd 1,5 meter afstand! De fietsen worden door de instructeur klaar gezet met inachtneming van de afstand van 1,5 meter. Raak alleen de fiets aan waarop jij gaat spinnen. Bij Jeugdland is GEEN mogelijkheid om je om te kleden, te douchen of gebruik te maken van kleedkamers en toiletten. Zorg dus dat je in sportkleding komt, met handdoek en een VOLLE bidon. Kom hooguit 5 minuten van tevoren en verlaat direct na de les het terrein. De trainer zorgt dat je fiets gedesinfecteerd is als je komt en zorgt ervoor dat je fiets ook na het spinnen weer schoon wordt gemaakt en gedesinfecteerd. 

Lees het onderstaande protocol nog eens goed door. We rekenen erop dat iedereen zich goed aan deze richtlijnen houdt! Op deze manier kunnen we de veiligheid en gezondheid voor alle spinners waarborgen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zien jullie graag vanaf aankomende week!

Sportieve groet van het Flowpoint team

Protocol Verantwoord Sporten bij Flowpoint In- & Outdoorspinning

 1. Houd 1,5 meter afstand, voor- en in de indoor spinning ruimte.
 2. Houd 1,5 meter afstand, bij- en op de outdoor spinning locatie.
 3. Kom niet naar Flowpoint als je verkouden bent of griepklachten hebt. Dus heb je klachten, dan blijf je thuis.
 4. Meld je altijd online aan via Fitmanager/Eversports (ledenadministratie).
 5. Kom zoveel mogelijk alleen naar Flowpoint.
 6. Kom in sportkleding naar Flowpoint, gebruik van kleedkamer en/of douches is niet toegestaan.
 7. Zorg dat je een volle bidon meeneemt.
 8. Gebruik van toilet is niet toegestaan. Zorg dus dat je thuis naar het toilet geweest bent.
 9. Raak alleen de spinningfiets aan waarop je de spinning les wilt volgen.
 10. De trainer desinfecteert na elke les de spinningbike zelf (stuur, weerstandsknop, stelknoppen en zadel).
 11. Verlaat na de spinning les zo snel mogelijk de indoor spinning ruimte of de outdoor spinninglocatie.
 12. Je wordt verzocht zo snel mogelijk het terrein van Jeugdland te verlaten.
 13. Kom zoveel mogelijk op de fiets, er is erg weinig parkeergelegenheid voor auto’s.
 14. Volg altijd de aanwijzingen van de trainer op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *