Never a dull moment bij Flowpoint

Bij Flowpoint zijn we altijd bezig om de grenzen te verleggen en de puntjes nog beter op de i te zetten. Dat doen we uiteraard in de lessen, waar we hameren op techniek en je aanmoedigen om een tandje bij te zetten. Ook buiten de lessen zijn we er volop mee bezig. Al voor Corona waren we aan het kijken of we online les konden gaan geven en ziedaar, het online spinnen staat op de kaart.

Het start altijd met een idee, waar we met het team over gaan brainstormen. We werken het uit, testen het, en als de kinderziektes er zoveel mogelijk uit zijn dan gaan we het doen. Ook nu hebben we weer allerlei plannen voor na de zomer. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig. Houd dus je mail en onze social media goed in de gaten, dan wordt het je steeds duidelijker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *