We blijven BUITEN met Flowpoint!

De klok is verzet! Normaal gesproken betekent dat bij Flowpoint dat we binnen gaan spinnen en ook niet meer naar buiten gaan. We hebben je in de vorige nieuwsbrief al laten weten er álles aan te doen om de veiligheid en vitaliteit van onze leden tijdens deze “Corona-periode” te waarborgen.

Afgelopen weekend hebben we bij de loods, waar we al sinds deze zomer spinnen, een prachtige tent neergezet. Dat betekent dat we deze winter, “anders dan anders” zoveel mogelijk buiten in en bij de loods kunnen spinnen. Niet omdat de ruimte boven niet Corona proof is, allesbehalve zelfs, maar op deze manier kunnen we ‘alle kanten op’ en mee bewegen met wat nodig is om op een veilige manier lekker te kunnen blijven “trappen”….  De loods bevindt zich aan de achterzijde van het Jeugdland gebouw naast de handboogvereniging. De route buiten om naar en van de loods levert geen enkel probleem op. Ook in en bij de loods en in de tent garanderen we de 1,5 meter afstand. We zitten stil op een fiets die voorafgaand aan de les voor de spinners klaar staat en bewegen niet door elkaar heen.

Bij zeer slecht weer kunnen we uiteraard de spinning ruimte boven gebruiken. De trainer bepaalt dat in overleg met de groep en begeleidt de groep op dat moment naar boven. Zorg dat je een mondkapje bij je hebt zodra je je binnen gaat verplaatsen en houd afstand!

De groepsgrootte van alle lessen hebben we om veiligheidsredenen aangepast naar 18 deelnemers. We kunnen zowel in de loods/tent als boven in de vernieuwde spinningruimte dit aantal deelnemers op 1,5 meter laten spinnen. Ook bij de core stability verzekeren we de deelnemers van minimaal 1,5 meter ruimte. Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat we een les moeten annuleren, vanwege het aantal deelnemers of vanwege klachten/quarantaine van de trainer. Het is voor ons allemaal steeds aanpassen en schakelen en we danken jullie allemaal bij voorbaat voor jullie flexibiliteit in deze bijzondere periode.

We schreven het al eerder!!! Flowpoint zal alles wat binnen ons bereik ligt doen, om er samen met jullie een fantastische uitzonderlijke mooie Flowpoint winter van te maken. Want keer op keer bewijst ‘het’ maar weer eens hoe belangrijk het is om te blijven bewegen. En hoe mooi is dat, om dat met elkaar bij Flowpoint te doen. Of het nu binnen of buiten is. We gaan ervoor!!! HopHopHop.

En zo gaan we ook voor de Ventoux Experience!!! Deze zal, als het kan en als het mag in verband met Corona, plaats vinden in mei 2021. Wil je weten wat het inhoudt? Of zeg je meteen; “ja, ik ga mee”?! Bijgaand vind je alle info over de Experience en hoe je je aan kunt melden. We gaan met groepen van maximaal 12 personen deze prachtige uitdaging aan. Dus wie het eerst komt….

Belangrijk om te weten; als er een negatief reisadvies is op het moment van vertrek, dan krijg je alle kosten terug. Als je niet kunt afreizen omdat je in quarantaine moet of zelf ziek bent, dan kunnen we helaas de kosten niet retourneren. Je kunt hiervoor uiteraard zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

Om niet te lang in onzekerheid te zitten, laten we het ‘trainingsprogramma’ dat vanaf 1 maart 2021 van start gaat ook pas van start gaan als we in ieder geval “ietwat” zicht hebben op “groen licht”….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.