Voor ieder wat wils bij Flowpoint spinning

VOORUIT willen we met Flowpoint, dat weten al onze spinners. Bij Flowpoint zetten we de puntjes altijd op de i qua techniek én proberen we iedereen telkens weer een stapje vooruit te helpen. De aansporing “hop hop hop” staat dan ook wijd en zijd bekend.

Ook met het aanbod en de variatie in de lessen gaan we steeds vooruit. Zo zijn Martijn en Wilma inmiddels bekende gezichten bij Flowpoint, naast Hester Marieke. Ieder bieden zij hun eigen spinning lessen met eigen trapfrequentie en intensiteit.

In 2020 hebben we hard gewerkt aan de spinning ruimte binnen. Deze is helemaal vernieuwd en verfrist en uitgerust met een krachtig nieuw ventilatie-systeem en 25 prachtige nieuwe spinning fietsen. Deze winter mogen we de ruimte ein-de-lijk in gebruik gaan nemen. Laat je vanaf 1 november dan ook verrassen door een hele nieuwe ervaring in deze ruimte met super verlichting en geluid.

Wil je toch liever buiten spinnen, ook dat is mogelijk! Buiten, in de tent, kun je de hele winter alle lessen komen spinnen. Je volgt dan via de livestream (Zoom) de spinning les die op dat moment binnen wordt gegeven. Gewoon op je telefoon, met je eigen oortjes.

Heb je thuis een spinning fiets en wil je online mee blijven trappen? Ook dat is mogelijk! Alle spinning lessen die Flowpoint geeft vanaf 1 november, zijn namelijk ook online te volgen via de livestream in Zoom. En heb je zelf geen spinning fiets, dan is het mogelijk deze te huren van 1 november 2021 t/m eind maart 2022.

Alle lessen zijn binnenkort te vinden in het rooster op deze site: https://flowpoint.nl/lesrooster/

Kortom, op elk gewenst moment kun je met Flowpoint mee trappen, binnen, buiten, online en live. Dat noemen wij voor ieder wat wils!

Dus hop hop hop, kom ook vooruit met Flowpoint spinning!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.