Spin je fris bij Flowpoint

Toe aan wat beweging tussen alle digitale meetings door? Spin je fris met het nieuwe spinning-concept bij Flowpoint! Iedere dag tussen 12:30 tot 13:30uur geven we een Fris-les met iets lagere intensiteit, specifiek bedoeld om jezelf mentaal en fysiek weer helemaal op te laden. Sluit lekker aan in onze nieuwe, supermoderne spinningruimte OF digitaal met een spinningfiets thuis.

Daar fris je helemaal van op!

Fris in je kop, fris in je lijf!

Thuiswerken, uren achter je beeldscherm of veel digitale meetings? Ga eens voor wat anders dan een rondje wandelen en fris jezelf helemaal op bij Flowpoint! Een echte energie-booster om je dag productief te besteden.

  • Maandag t/m donderdag tussen 12:30 – 13:30uur
  • Voorkom dat je lijf vast gaat zitten en ga weer productief aan het werk
  • Ontspannen op superlekkere muziek
  • Binnen in onze supermoderne spinningruimte of digitaal met een spinningfiets thuis
  • Douche-mogelijkheden zijn aanwezig dus je kan 100% FRIS weer naar huis!

Ook jouw collega’s enthousiast voor fris?

Ga nu voor een toffe FRIS-deal voor jou en je collega’s! Lekker bewegen om te zorgen dat je lijf niet vast gaat zitten door de uren achter je beeldscherm. Fris in je kop, fris in je lijf met het hele bedrijf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.