On demand spinnen bij Flowpoint | Jeugdland

NIEUW: Flowpoint on demand

Buiten in de tent, binnen in de supermoderne spinningruimte, live vanuit thuis en nu ook ON DEMAND spinnen! Bij Flowpoint zitten we niet stil, maar zitten we helemaal in een flow van vernieuwing. Spinnen waar en wanneer jij dat wil, dat is wat we jou blijven bieden. Met een spinningfiets thuis of gewoon lekker vertrouwd bij Jeugdland!

On demand spinnen vanuit thuis

Met het nieuwe on demand spinnen kan jij op ieder moment van de dag een les volgen van jouw vertrouwde trainer. Met afwisseling in hoge intensiteit, lage intensiteit en snelheid ga jij helemaal fit het nieuwe jaar in! Je schaft de on demand lessen eenvoudig aan zoals je gewend bent via Eversports onder het kopje ‘video’s. Zo kun je direct thuis aan de slag. Koop je link, stap op de fiets, plaats je mobiel in de houder en trappen maar.

On demand spinnen bij Flowpoint

Wil je jouw on demand les liever bij Jeugdland volgen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar spinning@flowpoint.nl. Zo kunnen we alles netjes regelen omtrent de coronamaatregelen. Zodra je de link koopt is deze nog 2uur na aankoop te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.