Over Flowpoint

Hester Marieke Kroes (instructrice) aan het woord

Ik ben geboren op 4 april 1972 te Hattem (Gelderland). Tijdens een succesvolle wielercarriere wist ik diverse klassieke overwinningen te behalen. Als hoogtepunt reed ik in 1991 de Tour Feminin. Sinds 1997 ben ik actief als spinning instructrice. In 2000 stopte ik na ruim 20 jaar met het rijden van wielerwedstrijden. Mijn wielercarriere heb ik altijd weten te combineren met een maatschappelijke carriere. Sinds mijn middelbare school ben ik ondermeer werkzaam geweest in de belettering en PR/Marketing. In 2008 kon ik mijn droom in vervulling laten gaan en startte ik mijn eigen bedrijf, Flowpoint. Flowpoint is mijn passie. Mijn gedrevenheid en enthousiasme werkt voor velen inspirerend. Graag geef ik mensen persoonlijke aandacht bij de technische uitvoering, een blessure of als het even tegen zit. Wil je een keer een proefles volgen? Stuur me dan een e-mail (spinning@flowpoint.nl) zodat we een tijdstip kunnen afspreken.

FLOW

refereert aan de mentale toestand waarin je volledig opgaat in je bezigheden. Flow laat zich omschrijven als de op de actie gerichte energie, volledige betrokkenheid en het feit dat je de activiteiten ook succesvol uitvoert.

POINT

staat voor de omgeving, de middelen en de mensen waarin of waarmee je de flow bereikt.

Ons team

Hester Marieke Kroes

Oprichter/Trainer

Martijn Räkers

Trainer

Trainer

Trainer

Enthousiast geworden?

Ben je net zo enthousiast over spinning als wij dat zijn? Wil je eens ervaren of Flowpoint ook iets voor jou is? Boek dan een proefles. En ontdek zelf dat je door het spinnen bij Flowpoint je eigen kwaliteiten leert te verbeteren en je heerlijk fit gaat voelen.